Uddeling af priser kan gøres på mange måder. Nogle er mere festlige end andre, og andre er mere personlige end fest. Grundet Covid-19 var festligheden med alle samlet ét sted ikke noget, der kunne lade sig gøre i år. Derfor satte dommerkomiteen hinanden stævne på p-pladsen ved Vordingborg Erhverv den 19. november 2020, og så tog de på bustur rundt for at uddele priserne personligt til de tre vindere af årets Overraskelsespris, Året Mikrovirksomhed og Erhvervsprisen.

Første stop var hos MMA Offshore ApS. De skulle nemlig overrækkes Overraskelsesprisen 2020, og overrasket må man sige, at de blev.
Efter en god snak over kaffen fik dommerkomiteen en hurtig rundvisning på mandskabshotellet på Klintholm Havn, som forventes at stå færdigt den 1. december 2020, og så gik turen videre til VIA CPH i Bårse.

VIA CPH i Bårse var den heldige vinder af prisen Årets Mikrovirksomhed 2020. Her var det igen en fornøjelse, da modtagerne blev helt overvældet af glæde over prisen. Friske unge mennesker, som gør lige det, der skal til; tænker stort og frem i tiden. De har en virkelig fantastisk virksomhed med store tanker om fremtiden.

Dernæst vendte bussen mod vinderne af Erhvervsprisen 2020.

Erhvervsprisen 2020 blev i år afleveret på Svinø. Det var en meget glad og rørt entreprenør Jens H. Hansen, der modtog den flotte og anerkendende pris. Jens H. Hansen ApS er en stor virksomhed med mange ansatte, som hver især gør et stort og godt stykke arbejde for virksomheden. Men en stor virksomhed kræver også sin mand, og det må man sige, at Jens har styr på. Det var en fornøjelse at se en arbejdsplads med så mange glade og positive medarbejdere.

Stort tillykke til alle prismodtagere, og tak for en hyggelig bustur. En anderledes med helt i gennem fantastisk måde at give priser på, hvor øjeblikket og overraskelsen virkelig kom til sin ret.

Se video fra dagen

Events
Ingen at vise