Vær med, når vi præsenterer Erhvervsmasterplan 2030 på en erhvervskonference den 14. oktober 2021! Erhvervsledere har sammen identificeret erhvervsstyrker i Vordingborg kommune, som kan bidrage til at skabe vækst og bringe nye jobs til området – og vi er klar til at vise dig retningen for erhvervsudvikling de kommende år.

Glæd dig til inspirerende oplæg og præsentation af Erhvervsmasterplan 2030!
Et bredt udsnit af det lokale erhvervsliv i Vordingborg Kommune har bidraget Erhvervsmasterplan 2030. Gennem interviews med erhvervsledere og workshops har vi udvekslet ideer og erhvervspotentialer, som har været afgørende for at skabe en strategi, vi kan være fælles om.

Vil du holde dig opdateret på erhvervsudviklingen? Så kan du tilmelde dig Vordingborg Erhvervs nyhedsbrev.

 

Program

Velkomst
v. moderator Niels Lunde, chefredaktør på Børsen

Grønne omstilling som vækstdriver
v. Adm. Direktør, Lars Aagaard, Dansk Energi

Hvor er Vordingborg kommune i dag?
v. Jens Nyholm, Partner & direktør i Iris Group

Præsentation af Erhvervsmasterplan 2030

Debat med erhvervsliv og politikere

Afrunding

Network – Beer, wine and snacks

Dørene åbner kl. 13.30, og der er rig mulighed for at netværke efter kl. 17.00.

Fakta

Erhvervsmasterplan 2030 sætter retning for det kommende udviklingsarbejde. Efter konferencen skal erhvervsmasterplanen udmøntes i forpligtende handlingsplaner, der skal føre til reelle og positive forandringer. Handlingsplanerne vil indeholde konkrete anbefalinger til, hvad der skal gøres, hvem der skal gøre det og hvordan vi når i mål, så vi i fællesskab bidrager til og samarbejder om at skabe en kommune, hvor virksomheder trives og vækster, nye virksomheder opstår, og virksomheder flytter til og slår sig ned. Vi tror på, at vi sammen kan skabe et erhvervsklima, der støtter din og kommende virksomheders fortsatte udvikling, fordi arbejdspladser og muligheder er med til at holde på mennesker og virksomheder.

Det er Vordingborg Erhvervsforening som initiativtager med Vordingborg Erhverv A/S som udførende, der har arbejdet på Erhvervsmasterplan 2030 i samarbejde med lokale erhvervsledere. Vordingborg Kommune medfinansierer 50 % i projektet.

Events
Ingen at vise