Spis morgenmad med Borgmesteren
Vordingborg Kommune og foreningens nære samarbejdspartner, Vordingborg Erhverv, inviterer til Business Breakfast for at skabe et tættere samarbejde med det lokale erhvervsliv. Her kan du møde og sparre med andre virksomheder og repræsentanter fra kommunen i et åbent forum. Og med ”Dialog ved bordene” som fast programpunkt får du mulighed for at dele dine synspunkter direkte med politikere, direktionen og kommunens erhvervsfremmeselskab, Vordingborg Erhverv.

Efter en velkomst af Susanne Sørensen, direktør for Vordingborg Erhverv, vil borgmester Mikael Smed afholde et indlæg om kommunens planer for erhvervslivet i 2020.

Den første Business Breakfast vil blive afholdt torsdag den 20. februar 2020 kl. 8.00. IBKA A/S vil være vært for det første morgenmøde på deres kontor og værksted på Spirevej 2 i Ørslev. Adm. direktør Henrik Lorentsen Bøgeskov vil starte morgenen med en rundvisning, hvor vi får mulighed for at se faciliteterne. Dernæst vil han fortælle mere om IBKA A/S, som leverer deres serviceydelser til hele Danmark og udlandet.

De har også inviteret Bent Haumann, Senior Business Development Manager fra Hvide Sande Havn, på besøg. Hvide Sande har ikke altid været præget af det aktivitetsniveau, som ses i dag. Bent Haumann vil dele hans erfaringer om det samarbejde, som muliggjorde Hvide Sandes lokale succes for både erhverv, kommune og borgere.

Deltagelse er gratis for alle virksomheder i Vordingborg Kommune.

Program
Kl. 08:00:     Præsentation og rundvisning v/ Henrik Lorentsen Bøgeskov, adm. direktør, IBKA A/S
Kl. 08:30:     Morgenmad og netværk
Kl. 08:45:     Velkomst v/Susanne Kruse Sørensen, direktør, Vordingborg Erhverv
Kl. 08:50:     Erhvervslivet i 2020 v/ borgmester Mikael Smed, Vordingborg Kommune
Kl. 09:10:     Samarbejde om vækst v/ Bent Haumann, Senior Business Developer, Hvide Sande Havn
Kl. 09:40:     Dialog ved bordene. Del dine synspunkter – vi lytter
Kl. 10:00:     Afslutning

Tilmeld dig arrangementet her!


Om Business Breakfast
Kaffe og rundstykker, et åbent forum med andre erhvervsdrivende, rundvisning hos en lokal virksomhed og et spændende oplæg. Det er noget af, det, Business Breakfast kan tilbyde virksomheder i Vordingborg Kommune. Det er Borgmesteren i samarbejde med kommunens erhvervsfremmeselskab, Vordingborg Erhverv, der nu lancerer Business Breakfast for at komme tættere på virksomhederne. Initiativet skal være med til at styrke et samarbejde, som kan skabe mere udvikling i det lokale erhvervsliv.

Events
Ingen at vise